LENUCCI, Marcello Salvatore
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 11.773
AS - Asia 7.598
NA - Nord America 7.166
SA - Sud America 1.435
AF - Africa 186
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 11
OC - Oceania 3
Totale 28.172
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.860
IT - Italia 3.702
SG - Singapore 3.702
IE - Irlanda 3.311
RU - Federazione Russa 1.716
CN - Cina 1.367
BR - Brasile 1.192
HK - Hong Kong 1.052
SE - Svezia 926
UA - Ucraina 696
VN - Vietnam 505
IN - India 379
DE - Germania 327
FI - Finlandia 253
GB - Regno Unito 222
FR - Francia 199
CA - Canada 187
KR - Corea 169
PL - Polonia 111
MX - Messico 94
AR - Argentina 93
ZA - Sudafrica 80
JP - Giappone 79
BD - Bangladesh 70
ES - Italia 63
NL - Olanda 60
TR - Turchia 57
ID - Indonesia 47
SN - Senegal 46
CZ - Repubblica Ceca 40
EC - Ecuador 40
BE - Belgio 37
LT - Lituania 36
IQ - Iraq 34
AT - Austria 30
VE - Venezuela 29
TW - Taiwan 27
CO - Colombia 24
PY - Paraguay 20
UZ - Uzbekistan 18
CL - Cile 15
TN - Tunisia 14
MA - Marocco 13
PK - Pakistan 13
AE - Emirati Arabi Uniti 12
EU - Europa 11
SA - Arabia Saudita 10
EG - Egitto 9
IL - Israele 9
UY - Uruguay 8
KE - Kenya 7
CH - Svizzera 6
DZ - Algeria 6
GY - Guiana 6
MY - Malesia 6
PE - Perù 6
DO - Repubblica Dominicana 5
IR - Iran 5
JO - Giordania 5
RO - Romania 5
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 5
HR - Croazia 4
NP - Nepal 4
AL - Albania 3
AM - Armenia 3
BG - Bulgaria 3
CI - Costa d'Avorio 3
CR - Costa Rica 3
ET - Etiopia 3
HU - Ungheria 3
JM - Giamaica 3
KZ - Kazakistan 3
OM - Oman 3
PA - Panama 3
PH - Filippine 3
PS - Palestinian Territory 3
AZ - Azerbaigian 2
BO - Bolivia 2
GA - Gabon 2
GR - Grecia 2
LB - Libano 2
MC - Monaco 2
NI - Nicaragua 2
PT - Portogallo 2
RS - Serbia 2
SY - Repubblica araba siriana 2
TL - Timor Orientale 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AU - Australia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BN - Brunei Darussalam 1
BW - Botswana 1
BY - Bielorussia 1
CD - Congo 1
CU - Cuba 1
DK - Danimarca 1
DM - Dominica 1
EE - Estonia 1
GD - Grenada 1
Totale 28.159
Città #
Dublin 3.310
Lecce 2.982
Singapore 1.191
Hong Kong 920
Chandler 874
Ashburn 543
Moscow 539
Beijing 431
Jacksonville 408
Dallas 323
New York 301
Wayanad 243
Los Angeles 226
Princeton 209
Ho Chi Minh City 176
Seoul 167
Munich 153
Des Moines 140
São Paulo 136
Central District 131
Hanoi 115
Boardman 109
Brooklyn 91
Warsaw 88
Denver 87
Montreal 83
Tokyo 79
Kent 78
Wilmington 73
Lequile 70
Santa Clara 64
Chennai 61
Orem 61
Stockholm 59
Ann Arbor 58
West Jordan 56
Ogden 54
Helsinki 52
Frankfurt am Main 51
Rome 51
Toronto 51
Johannesburg 49
Turku 49
Poplar 48
Atlanta 46
Dakar 46
London 43
Phoenix 42
Chicago 39
Mexico City 39
Brussels 37
Boston 36
Brno 34
San Francisco 34
Belo Horizonte 33
Jinan 33
Amsterdam 32
Houston 32
Falkenstein 31
Ankara 30
Rio de Janeiro 30
Manchester 28
Da Nang 25
Taipei 25
Bari 24
Taranto 24
Tianjin 24
Mumbai 23
Milan 19
Hải Dương 18
Curitiba 17
Nanjing 16
Nuremberg 16
Querétaro 16
Roubaix 16
Seattle 16
Tashkent 16
Biên Hòa 15
New Delhi 15
San Pietro Vernotico 15
Shenyang 15
Vienna 15
Haiphong 14
Ottawa 14
Quito 14
Asunción 13
Baghdad 13
Campinas 13
Charlotte 13
Guayaquil 13
Raleigh 13
Salvador 13
Turin 13
Fortaleza 12
Guangzhou 12
Lanzhou 12
Naples 12
Palermo 12
Porto Alegre 12
Shanghai 12
Totale 16.285
Nome #
Estrazione di licopene con CO2 supercritica da matrici biologiche preparate da bacche mature di pomodoro 245
Artemisia annua cell cultures as tools for investigating the production of bioactive compounds 214
Estrazione di licopene con CO2 supercritica da matrici biologiche preparate da bacche mature di pomodoro 207
Idrolisi enzimatica dell'amido in Ipomea batatas L. Lam. mediante utilizzo di due differenti tipi di α-amilasi termostabili 207
Effetto dello stress termico sull’attività delle xiloglucano endotransglicosilasi (XET) in apici radicali di plantule di frumento duro 200
Antioxidant composition in Cherry and High-Pigment Tomato Cultivars 194
Ontogenesi dei plastidi e carotenogenesi in peponidi di anguria: uno studio integrato 189
Application of response surface methodology (RSM) for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from patè olive cake: Yield, content of bioactive molecules and biological effects in vivo 189
Technological strategies for the use of watermelon as a source of bioactive molecules and antioxidant pigments 186
Analisi dei polisaccaridi di parete in varietà di pomodoro tradizionali e al alto contenuto di licopene 184
Analisi dei carboidrati in porzioni edibili e non di una varietà di carciofo locale 184
Antioxidants in Varieties of Chicory (Cichorium intybusL.) and Wild Poppy (Papaver rhoeasL.) of Southern Italy 184
Bioactive compounds in supercritical CO2-extracted pumpkin oil 183
Drought and Heat Differentially Affect XTH Expression and XET Activity and Action in 3-Day-Old Seedlings of Durum Wheat Cultivars with Different Stress Susceptibility 183
Contenuto di metalli in diverse varietà di pomodoro 182
PT03.3: The Role of Three Different Lycopene Extracts on Human Lung Adenocarcinoma Cell Line 182
Accumulo di citrullina in risposta allo stress idrico in giovani plantule di anguria (Cucumis citrullus (L.) Ser) 181
Durum wheat by-products as natural sources of valuable nutrients. 177
Effects of cyclic and linear oligosaccharides on artemisinin metabolism in Artemisia annua L. cell cultures. 177
A bifasic response to cadmium stress in carrot: Early acclimatory mechanisms give way to root collapse-further to prolonged metal exposure 176
Carotenoid content during tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit ripening in traditional and high- pigment cultivars 175
Cellular Localization and Biochemical Characterization of a Chimeric Fluorescent Protein Fusion of Arabidopsis Cellulose Synthase-Like A2 Inserted into Golgi Membrane 175
Characterization of β-glucan content and lipophilic antioxidant profile in whole kernels of durum wheat lines from Sicily (Southern Italy) 170
The chimera AtCslA2-GFP is functionally inserted into Golgi membrane and synthesises β-mannans 170
A Carotenoid Extract from a Southern Italian Cultivar of Pumpkin Triggers Nonprotective Autophagy in Malignant Cells 170
Canapa industriale: studio sulla capacità di assorbimento, traslocazione e bioaccumulo di metalli pesanti e metalloidi in terreni non contaminati 169
Absence of N-Galacturonoyl-putrescine amides in plant cell wall 168
THE ROLE OF THREE DIFFERENT LYCOPENE EXTRACTS ON HUMAN LUNG ADENOCARCINOMA CELL LINE 168
Bioactive composition and sensory evaluation of innovative spaghetti supplemented with free or α-cyclodextrin chlatrated pumpkin oil extracted by supercritical CO2 168
Glycosidase assisted extraction of lycopene by supercritical CO2 from a freeze-dried tomato matrix Journal of Biotechnology, 150 (S1): 306. 167
Caratterizzazione biochimica degli scarti industriali del carciofo: valutazione del loro potenziale utilizzo per la produzione di bio-etanolo 167
Effetto dello stress idrico e termico sull’accumulo di citrullina in plantule di anguria (Cucumis citrullus (L.) Ser, cv. Crimson sweet). 166
Evaluation of bioactive compounds in black table olives fermented with selected microbial starters 166
Antiossidanti in varietà di cicoria e in "paparine" del Salento 165
Contenuto di fenoli e flavonoidi in diverse cultivar di pomodoro 164
Approccio metodologico per lo studio delle glicoproteine in Leptolyngbya VRUC 135 164
Durum wheat by-products as natural sources of valuable nutrients 164
Produzione di bioetanolo da biomasse di patata dolce (Ipomea batatas L. Lam). 163
Caratterizzazione quali-quantitativa dei carboidrati in sei differenti varietà di patata dolce (Ipomea batatas L. Lam.) 163
Encapsulation in cyclodextrins of pumpkin and tomato oleoresins entracte by supercritical CO2 163
Heat stress affects XET activity in durum wheat roots: Biotechnological implications 162
Effect of drying and co-matrix addition on the yield and quality of supercritical CO2 extracted pumpkin (Cucurbita moschata Duch.) oil 161
Schede tecniche di cultivar di pomodoro grappolino (Licopersicon esculentum Mill.) coltivate nel Salento 160
Assessment of sweet potato [Ipomoea batatas(L.) Lam] for bioethanol production in southern Italy 160
Sottoprodotti agroalimentari: una ricca fonte di molecole bioattive 159
Valutazione del valore nutrizionale e salutistico in diverse cultivar di pomodoro grappolino 158
Application of response surface methodology for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from olive paste: yield, content of bioactive molecules and biological effects in vivo 157
Assenza di N-galatturonilputrescinammidi nella parete di cellule di Arabidopsis thaliana sottoposte a condizioni di stress ossidativo. 156
Carotenoids content in ripe raw and processed (sauce) berries of high pigment tomato hybrids 155
Contenuto di antiossidanti in diverse cv di pomodoro 155
Application of RSM for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from olive paste: yield, content of bioactive molecules and biological effects 155
Artemisia annua L. cell cultures as tools for investigating the production of bioactive compounds 155
Effect of wounding on the biosynthesis and cross-linking of proteins in chickpea seedlings 154
Utilizzo di glicosidasi nella preparazione di matrici di pomodoro idonee all’estrazione del licopene con CO2 supercritica 154
Effects of sodium alginate bead encapsulation on the storage stability of durum wheat (Triticum durum Desf.) bran oil extracted by supercritical CO2 Journal of Agricultural and Food Chemistry, DOI 10.1021/jf303162m. 154
A focus on high-lycopene tomato cultivars: horticultural performance and functional quality 154
Antioxidant activity and bioactive compound changes during fruit ripening of high-lycopene tomato cultivars 153
Carotenoids content in ripe raw and processed (sauce) berries of high pigment tomato hybrids7th World congress on the processing tomato & 10th ISHS symposium on the processing tomato, Tunisi, Tunisia , pag. 110. 152
Extraction of bioactive polysaccharides from cereals for the preparation of functional pasta 152
Optimisation of biological and physical parameters for lycopene supercritical CO2 extraction from ordinary and high-pigment tomato cultivars 151
Methodological approach for the study of glycoconjugates in Leptolyngbya VRUC 135 151
Technological strategies for the use of watermelon as a source of bioactive molecules and antioxidant pigments. 151
Pasta, bread and fantasy: innovation in the production of functional foods for consumers’ wellbeing 151
Seeds of pomegranate, tomato and grapes: An underestimated source of natural bioactive molecules and antioxidants from agri-food by-products 151
Effect of heat and drought stresses on XET activity in different organs of durum wheat seedlings 150
Valutazione del contenuto in carboidrati in tre diverse varietà di patata dolce (Ipomea batatas L. Lam) 149
Produzione di bio-etanolo da biomasse di patata dolce 149
Lipid/detergent mixed micelles as a tool for transferring antioxidant power from hydrophobic natural extracts into bio-deliverable liposome carriers: the case of lycopene rich oleoresins 149
Application of response surface methodology for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from olive paste: yield, content of bioactive molecules and biological effects in vivo 149
Differential glycosylation levels in saliva from patients with lung or breast cancer: A preliminary assessment for early diagnostic purposes 149
Enzyme-aided extraction of lycopene from high-pigment tomato cultivars by supercritical carbon dioxide 148
Maturazione dell'anguria: variazioni strutturali dei polisaccaridi di parete e valutazione dell'espressione dei principali geni coinvolti nel loro metabolismo 147
Agronomic and quality traits of different snake melon (Cucumis melo var. flexuosus) breeding lines and hybrids grown in Tunisia 147
Watermelon as a source of bioactive molecole. 146
Estrazione di polisaccaridi bioattivi dai cereali per la preparazione di pasta funzionale 146
Water stress and cell wall polysaccharides in apical root zone of wheat cultivars varying in drought tolerance 145
Produzione di bioetanolo dai residui derivati dalla preparazione di matrici biologiche da bacche di pomodoro 145
Watermelon chromoplasts: bio-factories for the synthesis and accumulation of carotenoids. 145
Determinazione del contenuto di citrullina in diverse Cucurbitaceae 144
Functional spaghetti supplemented with antioxidants and soluble dietary fibers in the form of SC-CO2 pumpkin oleoresin/α-cyclodextrins complexes 143
Development of biosensors for quality determination of durum wheat and its and-products 142
Photovoltaics design and synergy with landscape: multifunctional land use nexus between renewable energy production and water supply 142
Presenza di acidi idrossicinnamici in esopolisaccaridi di Leptolyngbya VRUC 135 141
Evidenze della presenza di acidi idrossicinnamici estere-legati ai polisaccaridi extracellulari del cianobatterio Leptolyngbya VRUC 135 e loro possibile ruolo nella formazione di legami crociati 141
Determinazione dell'attività antiossidante e del contenuto di fenoli e flavonoidi in albicocca, pesca e prugna 141
A new route of valorization of rice endosperm by-product: Production of polymeric biocomposites 141
Prove di fermentazione di uno sciroppo zuccherino derivante dall’idrolisi di tuberi di Ipomea batatas L. Lam. per la produzione di bioetanolo 140
Functional pasta enriched with bioactive compounds and fibers in the form of highly stable SC-CO2 extracted pumpkin oleoresin/α-CD complex 140
Stabilità del licopene nel processing di bacche di pomodoro e nella conservazione di prodotti del pomodoro 139
Antioxidant component and activity of different watermelon varieties grown in Tunisia 138
The importance of phytocomplex: a comparative study on just 3 shades of red. 138
XTH and stress: how cell wall remodeling contributes to heat tolerance 138
A first insight on snake melon (Cucumis melo var. Flexuosus): an underestimated source of functional compounds 138
Variability in the content of soluble sugars and cell wall polysaccharides in red-ripe cherry and high-pigment tomato cultivars 137
Biosynthesis and characterisation of glycoproteins in Koliella antarctica (Klebsormidiales, Chlorophyta) 137
Strategie tecnologiche per l’utilizzo dell’anguria come fonte di molecole bioattive. 137
Incorporation of lycopene into lipid vesicles for pharmacological application 137
Valorizzazione dei prodotti di scarto agro-industriali per la produzione di bio-etanolo nell’ottica di uno sviluppo eco-compatibile 136
Functional pasta enriched with bioactive compounds and fibers in the form of highly stable SC-CO2 extracted pumpkin oleoresin/α-CD complex 136
Health turns red: comparative study on supercritical CO2 extraction of lycopene from fruits and effect of the nanocarrier encapsulated oleoresins on cultured lung adenocarcinoma cells 134
Totale 16.014
Categoria #
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Totale 127.288


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.056 0 0 0 0 0 218 20 242 69 227 66 214
2021/2022815 10 6 8 58 178 11 19 74 39 10 92 310
2022/20235.945 286 446 282 244 267 343 95 202 3.535 30 139 76
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2025/20268.639 1.505 1.390 1.155 2.128 1.691 770 0 0 0 0 0 0
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