MICELI, Antonio
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.541
AS - Asia 4.247
NA - Nord America 3.568
SA - Sud America 724
AF - Africa 95
OC - Oceania 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 16.185
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.427
IT - Italia 2.950
SG - Singapore 2.104
IE - Irlanda 1.991
RU - Federazione Russa 886
CN - Cina 713
BR - Brasile 630
HK - Hong Kong 614
SE - Svezia 587
UA - Ucraina 436
VN - Vietnam 244
IN - India 239
FI - Finlandia 172
DE - Germania 156
KR - Corea 103
CA - Canada 82
GB - Regno Unito 82
FR - Francia 81
PL - Polonia 56
JP - Giappone 55
MX - Messico 51
BD - Bangladesh 46
TR - Turchia 46
AR - Argentina 36
SN - Senegal 32
NL - Olanda 31
ES - Italia 27
ZA - Sudafrica 26
BE - Belgio 23
ID - Indonesia 20
EC - Ecuador 19
TN - Tunisia 13
BG - Bulgaria 12
CO - Colombia 12
CZ - Repubblica Ceca 10
LT - Lituania 9
PK - Pakistan 9
AU - Australia 8
IQ - Iraq 8
PY - Paraguay 8
MA - Marocco 7
PE - Perù 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
CL - Cile 6
RO - Romania 6
JO - Giordania 5
KE - Kenya 5
VE - Venezuela 5
AZ - Azerbaigian 4
DK - Danimarca 4
EG - Egitto 4
IL - Israele 4
IR - Iran 4
LB - Libano 4
MY - Malesia 4
UZ - Uzbekistan 4
CH - Svizzera 3
GR - Grecia 3
SA - Arabia Saudita 3
AL - Albania 2
AT - Austria 2
DO - Repubblica Dominicana 2
DZ - Algeria 2
EE - Estonia 2
ET - Etiopia 2
EU - Europa 2
HN - Honduras 2
HU - Ungheria 2
KG - Kirghizistan 2
NG - Nigeria 2
PS - Palestinian Territory 2
PT - Portogallo 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AM - Armenia 1
BB - Barbados 1
BH - Bahrain 1
BW - Botswana 1
BY - Bielorussia 1
CI - Costa d'Avorio 1
HR - Croazia 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
KZ - Kazakistan 1
NO - Norvegia 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
UY - Uruguay 1
Totale 16.185
Città #
Lecce 2.426
Dublin 1.985
Singapore 675
Hong Kong 538
Chandler 343
Jacksonville 282
Moscow 241
Beijing 234
Ashburn 197
Wayanad 185
Dallas 179
Princeton 143
New York 134
Seoul 103
Des Moines 98
Los Angeles 95
Ho Chi Minh City 85
Central District 75
West Jordan 74
São Paulo 65
Ann Arbor 64
Munich 63
Hanoi 58
Tokyo 54
Ogden 48
Lequile 45
Warsaw 41
Helsinki 39
Wilmington 39
Montreal 36
Orem 34
Denver 33
Dakar 32
Kent 32
Brooklyn 31
Chicago 30
Stockholm 30
Boardman 26
Mexico City 26
Santa Clara 26
Brussels 23
Jinan 23
Rio de Janeiro 23
Rome 23
Toronto 23
Bari 22
Frankfurt am Main 21
Houston 21
Phoenix 21
Chennai 20
Amsterdam 19
Kocaeli 18
Ankara 17
Seattle 17
Atlanta 16
London 16
Poplar 16
Taranto 16
Manchester 15
Milan 15
Belo Horizonte 14
Boston 14
Haiphong 14
Johannesburg 14
San Francisco 14
Biên Hòa 13
Turku 13
Bologna 10
Dhaka 10
Seelze 10
Shenyang 10
Sofia 10
Wroclaw 10
Charlotte 9
Norwalk 9
Porto Alegre 9
Querétaro 9
Recife 9
Brno 8
Da Nang 8
New Delhi 8
Quito 8
Augusta 7
Catania 7
Curitiba 7
Falkenstein 7
Guarulhos 7
Guayaquil 7
Hangzhou 7
Massafra 7
Mumbai 7
Padua 7
The Dalles 7
Turin 7
Bisceglie 6
Caxias do Sul 6
Changsha 6
Fortaleza 6
Hải Dương 6
Mountain View 6
Totale 9.682
Nome #
Activation of a gene network in durum wheat roots exposed to cadmium 221
Buglossoides purpureocaerulea (L.) I. M. Johnst:: caratterizzazione degli estratti, valutazione della loro attività biologica e prove di propagazione in campo. 218
Conservazione e valorizzazzione di Daucus carota L. varietà locale "pistanaca de santu Pati": verifica agronomica e caratterizzazione molecolare. 204
Xylella fastidiosa induces differential expression of lignification related-genes and lignin accumulation in tolerant olive trees cv. Leccino 195
Antioxidant activity and hepatoprotective properties of Buglussoides purpureocaerula (L.) Jhonston extracts. 189
Biochemical changes in leaves of Vitis vinifera cv. sangiovese infected by bois noir phytoplasma 185
Betalains, Phenols and Antioxidant Capacity in Cactus Pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] Fruits from Apulia (South Italy) Genotypes 180
Antioxidant activity and anthocyanin contents in olives (CV cellina di nardò) during ripening and after fermentation 180
Anthocyanins from Prunus mahaleb L. fruits 177
Arthrinium phaeospermum isolated from Tuber borchii ascomata: the first evidence for a “Mycorrhization Helper Fungus”? 176
Il recupero della cellulosa a mezzo di solventi per la valorizzazione di sottoprodotti o rifiuti agricoli 175
Alimenti funzionali: sviluppo di una pasta arricchita in inulina 173
Metaboliti Secondari e Proprietà Nutrizionali. caratteristiche nutraceutiche di alcune specie vegetali salentine. 172
Anthocyanins and antioxidant activity from Olea europea olives cv Cellina grown in South Italy. 171
Proprietà nutraceutiche di olive "celline" (Olea europea cv. Cellina di Nardò) del Salento. 171
Caratteristiche e tipologie di imballaggi per il confezionamento ed il trasporto dei prodotti ortofrutticoli 170
Salvia clandestina L.: unexploited source of danshensu 169
Detection of not allowed food-coloring additives (Copper chlorophyllin, coppersulphate) in green table olives sold on the italian market 165
Antimicrobial activity of essential oils from aromatic plants grown in the mediterranean Area 164
Sviluppo di una pasta arricchita in inulina - Functional foods: development of an improved pasta with inulin 162
Betalaine e attività antiossidante in Opuntia tuna e confronti con Opuntia ficus-indica. 159
Caratterizzazione di cultivar di ceci (Cicer arietum L.) coltivate in Sud Italia. 158
Color diversity and antioxidant activity in Cactus pear fruits from Sourthen Italy genotypes. 157
Antioxidant activity and polyphenols characterization of four monovarietal grape pomaces from salento (Apulia, italy) 155
Essential oil variability of satureja cuneifolia ten. Growing wild in southern puglia (Italy) 154
Characterization of two Arabidopsis thaliana glutathione S-transferases. 153
Antioxidant activity of Bluglossoides purpureocaerula (L.) I. M. Johnst. 153
Biochemical characterization and antioxidant activity of Prunica granatum L. growing in South Italy. 149
Functional characterization of old cultivars of long storage tomatoes 149
Antioxidant Activity of the wine and beneficial effects on human health. An Evaluation of the Apulian DOC red and white wines 148
Evaluation of phytochemical and antioxidant properties of 15 Italian olea europaea L. Cultivar Leaves 148
Introduzione di nuove cultivar di piante oleaginose nel Salento 147
Biochemical, antioxidant and anti-inflammatoryproperties of pomegranate fruits growingin southern italy (salento, apulia) 146
Phenolic Profile and antioxidant activity of Italian Monovarietal extra virgin olive oils 146
Componente polifenolica, resveratrolo, attività antiossidante e rischio di contaminazione da Ocratossina A in vini rossi da tavola e doc 144
Biochemical characterization of a lipase from olive fruit (Olea europaea L.) 140
Proprietà nutraceutiche di pomodori da serbo coltivate nell'Italia Meridionale (Sud Salento). 139
Attività antiossidante ed antiifiammatoria di ciliege ferrovia (Prunus avium L.) 139
Molecular effects of xylella fastidiosa and drought combined stress in olive trees 139
Biochemical characterization of a lipase from olive fruit (Olea europaea L.) 138
Phytochemical profiles and antioxidant activity of Salvia species from Sourthen Italy 138
Antimicrobial activity of essential oils from aromatic plant grown in Mediterranean Area. 137
Flavonoidi, attività antiossidante ed attività antiinfiammatoria in ciliege ferrovia (Prunus avium L.). 137
Attività antiossidante in succhi di frutta commerciali 137
Biochemical characterization and antioxidant activity of Punica granatum L growing in south Italy (Salento, Apulia). 136
Biochemical Characterization and Antioxidant Activity of Punica granatum L. growing in Sourthen Italy. 136
Essential Oil of Melissa romana (Miller) Grown in Southern Apulia (Italy) 135
Effects of ripening stages on anthocyanins and antioxidant activity in Olea europea cv Celina di Nardò. 132
Drought Stress Pre-Treatment Triggers Thermotolerance Acquisition in Durum Wheat 131
Cloning and in vitro expression of Arabidopsis putative glutathione S-transferase and screening of GST mutants in Arabidopsis tagged lines 130
Xylella fastidiosa subsp. pauca (CoDiRO strain) infection in four olive (Olea europaea L.) cultivars: profile of phenolic compounds in leaves and progression of leaf scorch symptoms 127
Purificazione e caratterizzazione della ribulosio 1-5 difosfato carbossilasi da foglie di carciofo. I) Isolamento e purificazione 125
Caratteristiche biochimiche ed attività antiossidante di Arbutus unedo L. 121
RECUPERO E VALORIZZAZIONE DELL'ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE IN ALCUN CULTIVAR DI CICHORIUM SPP. DEL TERRITORIO SALENTINO. 119
Materiali più idonei all'imballaggio delle produzioni ortofrutticole 119
Essential Oil Variability of Satureja cuneifolia Ten. Growing Wild in Southern Puglia (Italy) 118
Attività Antiossidante di Buglossoides purpureocelurea (L..) I.M. Johnston 118
Chemical composition and antioxidant activity of Pistacia lentiscus essential oil from Sourthen Italy (Apulia) 117
Functional characterization of old cultivars of long storage tomatoes 117
Chemical composition and antioxidant activity of Pistacia lentiscus essential oil from Southern Italy (Apulia) 116
Metodologie fisiche per stabilire morfologia e struttura delle farine 114
Integrated treatment of steam explosion and enzymatic hydrolysis to produce energetic and industrial products from lignocellulosic biomass. 112
Essential oil variability in Thymbra capitata (L) Cav. growing wild in Sourthen Apulia (Italy) 112
Composizione e polimorfismo chimico dell'olio essenziale di Satureja cuneifolia Te. 111
Recupero e caratterizzazione di ecotipi salentini di pomodoo da serbo. 110
Proprietà nutraceutiche del vincotto salentino 110
Influence of environmental factors on the essential oil variability of Thymbra capitata (L.) Cav. growing wild in South Apulia 109
Grafting response to excess boron and expression analysis of genes coding boron transporters in tomato 109
Characterisation and enzymatic hydrolysis of nettle (Urtica dioica L) deproteinated biomass. 108
Qualitative characterization and ownrship evaluation of some horticultural varieties in Salento (Apulia-Italy). 107
Tuber borchii Vitt. mycorrhiza protects Cistus creticus L. from heavy metal toxicity 106
Pomodori disidradati ad elevato contenuto in licopene 105
Manuale delle normative nazionali ed europee per le produzioni agricole 105
Phytochemicals and volatiles in developing pelargonium ‘endsleigh’ flowers 105
Presenza di clorofilline (E141ii) in olive verdi da tavola 104
The influence of inulin addition on the morphological and structuralproperties of durum wheat pasta 102
Effect of preharvest calcium treatments on decay and on biochemical changes of table grape during storage 100
Componente fenolica e attività antiossidante in Buglossoides purpureocaerulea (L.) Jhonston 100
La Biodiversità -Risorsa per sistemi ultifunzionali 100
Processi a membrana nell'agro-industria. Il riciclaggio delle acque di vegetazione 100
Waste waters management by plant species using the obtained biomass for energetic and/or industrial productions 100
Ruolo dell' Arthrinium phaeospermum nel processo di micorrizzazione da Tuber borchi. 100
Proprietà Nutraceutiche di cultivar salentine di gelso (Morus spp.) 99
Proprietà nutraceutiche di pomodori da serbo 99
Nutraceutical properties of mulberries grown in South Italy (Apulia) 99
The influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta 98
Nutraceutical Properties of Mulberries Grown in Sourthen Italy (Apulia) 98
Manuale delle normative nazionali ed europee per le produzioni agricole 97
Vini rosati del Salento: composti fenolici e attività antiossidante 97
Ruolo dell’Arthrinium phaeospermum nel processo di micorrizazione da Tuber borchii 97
Essential oil of Melissa romana (Miller) grown in southern Apulia (Italy). 96
Vini rosati del Salento: proprietà cromatiche, componente polifenolica e attività antiossidante. 96
Pigment production from in vitro cultures of Alkanna tinctoria Tausch. 95
Polyphenols, resveratrol, antioxidant activity and ochratoxin A contamination in red table wines, DOC wines and wines obtained from organic farm. 94
Extraction, characterization and utilization od artichocke -seed oil. 94
Flavonoids profile of Prunus mahaleb fruits. 94
Profilo fenolico in confetture di diverse specie di frutti di gelso (Morus spp.) crecsiute nel Salento. 94
Proprietà antiossidanti ed epatoprotettive di Buglossoides purpurocaerula (L:) 93
Determination of polyphenols, resveratrol, antioxidant activity and OTA in wines obtained from organic farming in Sourthen Apulia (Italy). 92
Phenolic compounds and antioxidant activity from red grape marc extracts. 92
Totale 13.177
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021738 0 0 0 0 0 141 11 169 41 186 45 145
2021/2022550 16 5 39 26 109 13 12 49 4 11 60 206
2022/20233.392 188 242 139 92 132 198 39 122 2.108 14 78 40
2023/20241.011 60 64 80 64 79 77 12 42 92 279 125 37
2024/20253.111 50 24 56 67 179 498 78 123 1.159 216 281 380
2025/20264.383 764 842 701 1.004 726 346 0 0 0 0 0 0
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