Sfoglia per Autore
Evaluation of officinal ecotypes coming from Salento and Albania. Balsamic times and antibiotic activity of their relative essential oils. Note I: Salento ecotypes
2001-01-01 R., Accogli; D., Colella; DE LEO, Federica; P., De leo; E., Grillo; Miceli, Antonio; Montagna, M. T.
Componente polifenolica, resveratrolo, attività antiossidante e rischio di contaminazione da Ocratossina A in vini rossi da tavola e doc
2002-01-01 Negro, C.; Tommasi, L.; DE LEO, Federica; Miceli, Antonio; De Leo, P.
Cloning and in vitro expression of Arabidopsis putative glutathione S-transferase and screening of GST mutants in Arabidopsis tagged lines
2002-01-01 Nutricati, Eliana; Rampino, Patrizia; M., Lanzilotti; S., Bonsegna; Miceli, Antonio; DE BELLIS, Luigi
Caratteristiche e tipologie di imballaggi per il confezionamento ed il trasporto dei prodotti ortofrutticoli
2002-01-01 Ruberti, Marcello; Miceli, Antonio
Materiali più idonei all'imballaggio delle produzioni ortofrutticole
2003-01-01 Ruberti, Marcello; Miceli, Antonio
Manuale delle normative nazionali ed europee per le produzioni agricole
2003-01-01 Ruberti, Marcello; Miceli, Antonio
Materiali più idonei all'imballaggio delle produzioni ortofrutticole
2003-01-01 Miceli, Antonio; Ruberti, Marcello
Manuale delle normative nazionali ed europee per le produzioni agricole
2003-01-01 Miceli, Antonio; Ruberti, Marcello
Determination of polyphenols, resveratrol, antioxidant activity and OTA in wines obtained from organic farming in Sourthen Apulia (Italy).
2003-01-01 Miceli, Antonio; Negro, C.; Tommasi, L.; DE LEO, P.
Polyphenols, resveratrol, antioxidant activity and ochratoxin A contamination in red table wines, DOC wines and wines obtained from organic farm.
2003-01-01 Miceli, Antonio; Negro, C.; Tommasi, L.; DE LEO, P.
Phenolic compounds and antioxidant activity from red grape marc extracts.
2003-01-01 Miceli, Antonio; Tommasi, L.; Negro, C.
Innovazioni e tendenze nel settore degli imballaggi per l'ortofrutta
2004-01-01 Ruberti, Marcello; Miceli, Antonio
Miglioramento delle tecnologie di processo per i prodotti ortofrutticoli
2005-01-01 Miceli, Antonio
Pomodori disidratati ad elevato contenuto di licopene.
2005-01-01 Miceli, Antonio; C., Negro; A., Marseglia; V., Massari; DE BELLIS, Luigi
Biochemical characterization and antioxidant activity of Prunica granatum L growing in Soutrh Italy (Salento, Apulia).
2005-01-01 Miceli, Antonio; C., Negro; A., Durante; DE BELLIS, Luigi
Plant species indicators of the soil quality exposed to the spreading of the olive oil wasrewater.
2005-01-01 A., Cerfeda; L., Tommasi; C., Negro; V., Carella; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Biochemical Characterization and Antioxidant Activity of Punica granatum L. growing in Sourthen Italy.
2005-01-01 Miceli, Antonio; Negro, C; Longo, L; Vasapollo, Giuseppe; DE BELLIS, Luigi
Composizione e polimorfismo chimico dell'olio essenziale di Satureja cuneifolia
2005-01-01 C., Negro; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Phenolic content and antioxidant activity of Buglossoides purpureocarula (L.) Jhonston extracts.
2005-01-01 L., Tommasi; C., Negro; A., Cerfeda; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Biochemical characterization and antioxidant activity of Prunica granatum L. growing in South Italy.
2005-01-01 Miceli, Antonio; Negro, Carmine; L., Longo; Vasapollo, Giuseppe; DE BELLIS, Luigi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile