Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
HEAT STRESS DIFFERENTIALLY AFFECTS XET ACTIVITY IN ORGANS OF DURUM WHEAT SEEDLINGS 1-gen-2013 Iurlaro, Andrea; Marrese, PIER PAOLO; DE CAROLI, Monica; Piro, Gabriella; Dalessandro, Giuseppe; Stephen C., Fry; Lenucci, Marcello Salvatore
Extraction of bioactive polysaccharides from cereals for the preparation of functional pasta 1-gen-2014 Marrese, PIER PAOLO; DE CAROLI, Monica; Iurlaro, Andrea; Tunno, Michela; Montefusco, Anna; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella; Lenucci, Marcello Salvatore
Heat stress affects XET activity in durum wheat roots: Biotechnological implications 1-gen-2014 Iurlaro, Andrea; DE CAROLI, Monica; Tunno, Michela; Marrese, PIER PAOLO; De Pascalis, Mariarosaria; Rampino, Patrizia; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella; Fry, Stephen C.; Lenucci, Marcello Salvatore
Phenolic acid content and composition in a core collection of tetraploid wheats 1-gen-2014 Laddomada, B; Durante, Miriana; D’Amico, L; Coppola, C; Mangini, G; Blanco, A; Marrese, PIER PAOLO; Lenucci, Marcello Salvatore; Mita, Giovanni
Effetto dello stress termico sull’attività delle xiloglucano endotransglicosilasi (XET) in apici radicali di plantule di frumento duro 1-gen-2014 Iurlaro, Andrea; DE CAROLI, Monica; Marrese, PIER PAOLO; DE PASCALI, Mariarosaria; Rampino, Patrizia; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella; Lenucci, Marcello Salvatore
Characterization of lipophilic antioxidant profile in whole kernels of durum wheat lines from Sicily 1-gen-2014 Marrese, PIER PAOLO; Iurlaro, Andrea; Perrotta, Carla; DE BELLIS, Luigi; Piro, Gabriella; Dalessandro, Giuseppe; Lenucci, Marcello Salvatore
Estrazione di polisaccaridi bioattivi dai cereali per la preparazione di pasta funzionale 1-gen-2014 Marrese, PIER PAOLO; Montefusco, Anna; Iurlaro, Andrea; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella; Lenucci, Marcello Salvatore
Effect of heat and drought stresses on XET activity in different organs of durum wheat seedlings 1-gen-2014 Iurlaro, Andrea; DE CAROLI, Monica; Tunno, Michela; Marrese, PIER PAOLO; DE PASCALI, Mariarosaria; Rampino, Patrizia; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella; Fry, Sc; Lenucci, Marcello Salvatore
Sottoprodotti agroalimentari: una ricca fonte di molecole bioattive 1-gen-2015 Marrese, PIER PAOLO; Montefusco, Anna; Durante, Miriana; Iurlaro, Andrea; Mita, Giovanni; Perrotta, Carla; De Bellis, G; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella; Lenucci, Marcello Salvatore
Pasta, bread and fantasy: innovation in the production of functional foods for consumers’ wellbeing 1-gen-2015 Marrese, PIER PAOLO; DE CAROLI, Monica; Iurlaro, Andrea; DE PASCALI, Mariarosaria; Rampino, Patrizia; Dalessandro, Giuseppe; DE BELLIS, Luigi; Perrotta, Carla; Piro, Gabriella; Lenucci, Marcello Salvatore
XTH and stress: how cell wall remodeling contributes to heat tolerance 1-gen-2015 Iurlaro, Andrea; DE CAROLI, Monica; Tunno, Michela; Marrese, PIER PAOLO; Sabella, Erika; DE BELLIS, Luigi; DE PASCALI, Mariarosaria; Perrotta, Carla; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella; Fry, Sc; Lenucci, Marcello Salvatore
Nano-encapsulation of SC-CO2 extracted wheat bran oil by α-cyclodextrins: A stability study. 1-gen-2015 Durante, Miriana; Marrese, PIER PAOLO; Lenucci, Marcello Salvatore; Mita, Giovanni
Characterization of β-glucan content and lipophilic antioxidant profile in whole kernels of durum wheat lines from Sicily (Southern Italy) 1-gen-2015 Marrese, PIER PAOLO; Galati, Chiara; DE PASCALI, Mariarosaria; Iurlaro, Andrea; Rampino, Patrizia; Perrotta, Carla; DE BELLIS, Luigi; Piro, Gabriella; Dalessandro, Giuseppe; Lenucci, Marcello Salvatore
Enzyme-aided extraction of lycopene from high-pigment tomato cultivars by supercritical carbon dioxide 1-gen-2015 Lenucci, Marcello Salvatore; DE CAROLI, Monica; Marrese, PIER PAOLO; Iurlaro, Andrea; Rescio, Leonardo; Böhm, Volker; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella
Antioxidants in Varieties of Chicory (Cichorium intybusL.) and Wild Poppy (Papaver rhoeasL.) of Southern Italy 1-gen-2015 Montefusco, Anna; Semitaio, Giuliana; Marrese, PIER PAOLO; Iurlaro, Andrea; DE CAROLI, Monica; Piro, Gabriella; Dalessandro, Giuseppe; Lenucci, Marcello Salvatore
Health turns red: comparative study on supercritical CO2 extraction of lycopene from fruits and effect of the nanocarrier encapsulated oleoresins on cultured lung adenocarcinoma cells 1-gen-2016 Bruno, A; Durante, Miriana; Pace, E; Marrese, PIER PAOLO; Mita, Giovanni; Piro, Gabriella; Lenucci, Marcello Salvatore
The importance of phytocomplex: a comparative study on just 3 shades of red. 1-gen-2016 Bruno, A; Durante, Miriana; Marrese, PIER PAOLO; DE CAROLI, Monica; Pace, E; Mita, Giovanni; Piro, Gabriella; Lenucci, Marcello Salvatore
Technological strategies for the use of watermelon as a source of bioactive molecules and antioxidant pigments. 1-gen-2016 Lenucci, Marcello Salvatore; Grassi, Stefania; Marrese, PIER PAOLO; Montefusco, Anna; DE CAROLI, Monica; Durante, Miriana; Mita, Giovanni; Piro, Gabriella
Functional spaghetti supplemented with antioxidants and soluble dietary fibers in the form of SC-CO2 pumpkin oleoresin/α-cyclodextrins complexes 1-gen-2016 Durante, Miriana; Lenucci, Marcello Salvatore; Gazza, L; Marrese, PIER PAOLO; DE CAROLI, Monica; Mita, Giovanni
α-Cyclodextrin encapsulation of supercritical CO2 extracted oleoresins from different plant matrices: A stability study 1-gen-2016 Durante, Miriana; Lenucci, Marcello Salvatore; Marrese, PIER PAOLO; Rizzi, Vito; DE CAROLI, Monica; Piro, Gabriella; Fini, Paola; Russo, Gian Luigi; Mita, Giovanni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile