MASTRANGELO, PIER FRANCESCO

MASTRANGELO, PIER FRANCESCO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE BIOLOGICHE ED AMBIENTALI  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Comparative Study of Phenols in Apulian Italian Wines 1-gen-2017 Ragusa, Andrea; Centonze, Carla; Grasso, Maria E; Latronico, MARIA FRANCESCA; Mastrangelo, PIER FRANCESCO; Sparascio, Federica; Fanizzi, Francesco Paolo; Maffia, Michele
Autologous tooth graft after endodontical treated used for socket preservation: A multicenter clinical study 1-gen-2019 Minetti, E.; Palermo, A.; Ferrante, F.; Schmitz, J. H.; Ho, H. K. L.; Hann, S. N. D.; Giacometti, E.; Gambardella, U.; Contessi, M.; Celko, M.; Ballini, A.; Mortellaro, C.; Trisi, P.; Mastrangelo, F.
Composition and Statistical Analysis of Biophenols in Apulian Italian EVOOs 1-gen-2017 Ragusa, Andrea; Centonze, Carla; Grasso, Maria Elena; Latronico, Maria Francesca; Mastrangelo, Pier Francesco; Fanizzi, Francesco Paolo; Maffia, Michele
HPLC Analysis of Phenols in Negroamaro and Primitivo Red Wines from Salento 1-gen-2019 Ragusa, Andrea; Centonze, Carla; Grasso, Maria E; Latronico, Maria F; Mastrangelo, Pier F; Sparascio, Federica; Maffia, Michele
Innovative Alveolar Socket Preservation Procedure Using Demineralized Tooth Dentin as Graft Biomaterial Covered with Three Reabsorbable Membranes: Human Histological Case Series Evaluation 1-gen-2023 Minetti, E.; Grassi, A.; Beca Campoy, T.; Palermo, A.; Mastrangelo, F.