Sfoglia per Autore
Prodotti alimentari biotecnologici: normative europee e trend di sviluppo
2000-01-01 DE LEO, Federica; De Leo, P.
Indagine sul contenuto di fluoruro nel the e nei preparati a base di the commercializzati in Italia. Nota I: Il the in foglia
2000-01-01 DE LEO, Federica; Specchiarello, Michela
Study and evaluation of officinal plants from Salento and Albania: quality, market and regulations
2001-01-01 DE LEO, Federica
Quality and market of officinal Mediterranean plants and essential oils in EU
2001-01-01 DE LEO, Federica
Phenolic component and antioxidant activity evaluation in red wines produced either through traditional fermentation on carbonic maceration
2001-01-01 DE LEO, Federica; Massari, Stefania
Evaluation of officinal ecotypes coming from Salento and Albania. Balsamic times and antibiotic activity of their relative essential oils. Note I: Salento ecotypes
2001-01-01 R., Accogli; D., Colella; DE LEO, Federica; P., De leo; E., Grillo; Miceli, Antonio; Montagna, M. T.
QUADRO NORMATIVO DI RIFERIMENTO PER LA QUALITA' DEGLI ALIMENTI
2002-01-01 DE LEO, Federica
Generalità sugli alimenti
2002-01-01 DE LEO, Federica
Aspetti salutistici del vino: attività antiossidante e rischi di contaminazione da ocratossine
2002-01-01 DE LEO, Federica; De leo, P.
La rintracciabilità di filiera nel settore agroalimentare
2002-01-01 DE LEO, Federica
PRINCIPI E METODI PER PRESERVARE LA QUALITA' DEGLI ALIMENTI
2002-01-01 DE LEO, Federica
Componente polifenolica, resveratrolo, attività antiossidante e rischio di contaminazione da Ocratossina A in vini rossi da tavola e doc
2002-01-01 Negro, C.; Tommasi, L.; DE LEO, Federica; Miceli, Antonio; De Leo, P.
The environmental management of packaging, Environmentally friendly food processing
2003-01-01 DE LEO, Federica
Facing the challenge of sustainable development – implications for companies operating in the packaging supply chain
2003-01-01 Sturges, M; Royce, C; DE LEO, Federica
The European IPPC Directive as a tool for cleaner production: the case of cement manufacturing
2004-01-01 DE LEO, Federica; Massari, Stefania
L’impatto ambientale del sistema agroalimentare globale
2004-01-01 DE LEO, Federica; Massari, Stefania
PACKAGING INDUSTRY TOWARDS SUSTAINABILITY
2004-01-01 DE LEO, Federica; Massari, Stefania
Traceability and detection of genetically modified organisms in the labelling of food production chain. UE directives and molecular approaches
2005-01-01 DE LEO, Federica; DE LEO, F.
Citrus flavonoids as bioactive compounds: role, bioavailability, socio-economic impact and biotechnological approach for their modification
2005-01-01 DE LEO, Federica; FATTA DEL BOSCO, S.
La tracciabilità di filiera a garanzia delle produzioni agroalimentari
2006-01-01 DE LEO, Federica
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile