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Attività antiossidante ed antiifiammatoria di ciliege ferrovia (Prunus avium L.) 1-gen-2011 Negro, Carmine; Miceli, Antonio
Effects of ripening stages on anthocyanins and antioxidant activity in Olea europea cv Celina di Nardò. 1-gen-2012 Aprile, Alessio; Vergine, M.; Conversano, G.; Negro, Carmine; Miceli, Antonio; DE BELLIS, Luigi
Attività antiossidante in succhi di frutta commerciali 1-gen-2012 Negro, Carmine; Notarnicola, S.; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Functional characterization of old cultivars of long storage tomatoes 1-gen-2012 Miceli, Antonio; DE BELLIS, Luigi; Negro, Carmine
Proprietà nutraceutiche di pomodori da serbo 1-gen-2012 Negro, Carmine; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Functional Characterization of old cultivars of long storage tomatoes 1-gen-2012 Miceli, Antonio; DE BELLIS, Luigi; Negro, Carmine
Biochemical, antioxidant and anti-inflammatoryproperties of pomegranate fruits growingin southern italy (salento, apulia) 1-gen-2012 Negro, Carmine; L., Longo; Vasapollo, Giuseppe; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Proprietà Nutraceutiche di cultivar salentine di gelso (Morus spp.) 1-gen-2012 Negro, Carmine; Miceli, Antonio
Characterization of local ecotypes of purple carrots growing in South Italy (Apulia). 1-gen-2012 Miceli, Antonio; DE BELLIS, Luigi; Negro, Carmine
Nutraceutical properties of mulberries grown in South Italy (Apulia) 1-gen-2012 Negro, Carmine; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Anthocyanins and antioxidant activity from Olea europea olives cv Cellina grown in South Italy. 1-gen-2012 Negro, Carmine; Aprile, A.; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Intraspecific variability of the essential oil of calamintha nepeta sub, Nepeta from South Italy (Apulia). 1-gen-2013 Negro, Carmine; Notarnicola, S.; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Antioxidant activity of Bluglossoides purpureocaerula (L.) I. M. Johnst. 1-gen-2013 Negro, Carmine; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Betalaine e attività antiossidante in Opuntia tuna e confronti con Opuntia ficus-indica. 1-gen-2013 Negro, Carmine; Aprile, Alessio; Sabella, Erika; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Proprietà nutraceutiche di olive "celline" (Olea europea cv. Cellina di Nardò) del Salento. 1-gen-2013 Miceli, Antonio; Negro, Carmine; DE BELLIS, Luigi
Vini rosati del Salento: proprietà cromatiche, componente polifenolica e attività antiossidante. 1-gen-2013 Negro, Carmine; Miceli, Antonio
Color diversity and antioxidant activity in Cactus pear fruits from Sourthen Italy genotypes. 1-gen-2013 Albano, C.; Aprile, A.; Negro, Carmine; Gerardi, C.; Mita, G.; Miceli, Antonio; DE BELLIS, Luigi; Blando, F.
Proprietà nutraceutiche del vincotto salentino 1-gen-2013 Negro, Carmine; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Presenza di clorofilline (E141ii) in olive verdi da tavola 1-gen-2013 Negro, Carmine; DE BELLIS, Luigi; Miceli, Antonio
Profilo fenolico in confetture di diverse specie di frutti di gelso (Morus spp.) crecsiute nel Salento. 1-gen-2013 Negro, Carmine; Miceli, Antonio
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