Sfoglia per Rivista  JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 12 a 16 di 16
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Oxidized polymeric phenolics: Could they be considered photoprotectors? 1-gen-2017 Rustioni, L.
Possible Use of the Carbohydrates Present in Tomato Pomace and in Byproducts of the Supercritical Carbon Dioxide Lycopene Extraction Process as Biomass for Bioethanol Production 1-gen-2013 Lenucci, Marcello Salvatore; Durante, Miriana; Montefusco, Anna; Dalessandro, Giuseppe; Piro, Gabriella
Radicinols and radicinin phytotoxins produced by Alternaria radicina on carrots. 1-gen-2004 Solfrizzo, Michele; Vitti, Carolina; DE GIROLAMO, Annalisa; Visconti, Angelo; Logrieco, Antonio; Fanizzi, Francesco Paolo
Sorghum, a Healthy and Gluten-free Food for Celiac Patients As Demonstrated by Genome, Biochemical, and Immunochemical Analyses 1-gen-2013 Paola, Pontieri; Gianfranco, Mamone; Salvatore De, Caro; Mitch R., Tuinstra; Earl, Roemer; Josephine, Okot; Pasquale De, Vita; Donatella B. M., Ficco; Alifano, Pietro; Domenico, Pignone; Domenica R., Massardo; Luigi Del, Giudice
Stem Xylem Characterization for Vitis Drought Tolerance 1-gen-2016 Rustioni, L.; Ciacciulli, A.; Grossi, D.; Brancadoro, L.; Failla, O.
Mostrati risultati da 12 a 16 di 16
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile