Sfoglia per Autore
Purificazione e caratterizzazione della ribulosio 1-5 difosfato carbossilasi da foglie di carciofo. I) Isolamento e purificazione
1985-01-01 Miceli, A.; Pacoda, D.; Gallerani, R.
Synergic effects of cellulase, pectinase and hemicellulase on cell wall hydrolysis
1991-01-01 DE LEO, P.; Traversi, D.; Miceli, Antonio
Characterisation and enzymatic hydrolysis of nettle (Urtica dioica L) deproteinated biomass.
1993-01-01 DE LEO, P.; Miceli, Antonio; Antonaci, C.; Vigna, C.
Pigment production from in vitro cultures of Alkanna tinctoria Tausch.
1994-01-01 Mita, G.; Gerardi, C.; Miceli, Antonio; Bollini, R.; DE LEO, P.
Il recupero della cellulosa a mezzo di solventi per la valorizzazione di sottoprodotti o rifiuti agricoli
1996-01-01 Ruberti, Marcello; Pietro, Catalano; Miceli, Antonio; Leoci, Benito
Integrated treatment of steam explosion and enzymatic hydrolysis to produce energetic and industrial products from lignocellulosic biomass.
1996-01-01 Miceli, Antonio; Cuna, D.; Viggiano, D.; DE LEO, P.
Integrated treatments of steam explosion and enzymatic hydrolysis to produce energetic and industrial products from lignocellulosic biomasses
1996-01-01 Miceli, A.; Cuna, D.; Viggiano, D.; De Leo, P.
Extraction, characterization and utilization of artichoke-seed oil
1996-01-01 Miceli, A; Deleo, P
Extraction, characterization and utilization od artichocke -seed oil.
1996-01-01 Miceli, Antonio
Chemical characterization of alkannin esterified derivatives
1996-01-01 DE LEO, P.; Miceli, Antonio; Ronzini, L.; Sanasi, R.; Sgarra, R.
Extraction, characterization and utilization of artichoke-seed oil
1996-01-01 Miceli, A.; De Leo, P.
Waste waters management by plant species using the obtained biomass for energetic and/or industrial productions
1997-01-01 Miceli, Antonio; DE LEO, Federica; Massari, Stefania
I possibili effetti benefici del vino
1999-01-01 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Necessità di garantire la salubrità degli alimenti e di migliorare l'ecocompatibilità dei processi produttivi
1999-01-01 Miceli, Antonio; DE LEO, P.; DE LEO, Federica
Modern technologies for the recycling of agro.food industry by products into new commodities
1999-01-01 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Effect of preharvest calcium treatments on decay and on biochemical changes of table grape during storage
1999-01-01 Miceli, Antonio; Ippolito, A; Nigro, F.
Antioxidant Activity of the wine and beneficial effects on human health. An Evaluation of the Apulian DOC red and white wines
1999-01-01 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Healthy food and environmentally friendly processes in the modern agroindustrial system
2000-01-01 De Leo, P.; Miceli, Antonio; DE LEO, Federica
Processi a membrana nell'agro-industria. Il riciclaggio delle acque di vegetazione
2000-01-01 Miceli, Antonio; DE LEO, Federica; Massari, Stefania; De Leo, P.
Pretrattamento dei tessuti di carote e valutazione dei caroteni e dei polisaccaridi non amidacei nella preparazione di succhi e/o farine per integratori alimentari
2000-01-01 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile