Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 144
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Purificazione e caratterizzazione della ribulosio 1-5 difosfato carbossilasi da foglie di carciofo. I) Isolamento e purificazione 1-gen-1985 Miceli, A.; Pacoda, D.; Gallerani, R.
Synergic effects of cellulase, pectinase and hemicellulase on cell wall hydrolysis 1-gen-1991 DE LEO, P.; Traversi, D.; Miceli, Antonio
Characterisation and enzymatic hydrolysis of nettle (Urtica dioica L) deproteinated biomass. 1-gen-1993 DE LEO, P.; Miceli, Antonio; Antonaci, C.; Vigna, C.
Pigment production from in vitro cultures of Alkanna tinctoria Tausch. 1-gen-1994 Mita, G.; Gerardi, C.; Miceli, Antonio; Bollini, R.; DE LEO, P.
Il recupero della cellulosa a mezzo di solventi per la valorizzazione di sottoprodotti o rifiuti agricoli 1-gen-1996 Ruberti, Marcello; Pietro, Catalano; Miceli, Antonio; Leoci, Benito
Integrated treatment of steam explosion and enzymatic hydrolysis to produce energetic and industrial products from lignocellulosic biomass. 1-gen-1996 Miceli, Antonio; Cuna, D.; Viggiano, D.; DE LEO, P.
Integrated treatments of steam explosion and enzymatic hydrolysis to produce energetic and industrial products from lignocellulosic biomasses 1-gen-1996 Miceli, A.; Cuna, D.; Viggiano, D.; De Leo, P.
Extraction, characterization and utilization of artichoke-seed oil 1-gen-1996 Miceli, A; Deleo, P
Extraction, characterization and utilization od artichocke -seed oil. 1-gen-1996 Miceli, Antonio
Chemical characterization of alkannin esterified derivatives 1-gen-1996 DE LEO, P.; Miceli, Antonio; Ronzini, L.; Sanasi, R.; Sgarra, R.
Extraction, characterization and utilization of artichoke-seed oil 1-gen-1996 Miceli, A.; De Leo, P.
Waste waters management by plant species using the obtained biomass for energetic and/or industrial productions 1-gen-1997 Miceli, Antonio; DE LEO, Federica; Massari, Stefania
I possibili effetti benefici del vino 1-gen-1999 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Necessità di garantire la salubrità degli alimenti e di migliorare l'ecocompatibilità dei processi produttivi 1-gen-1999 Miceli, Antonio; DE LEO, P.; DE LEO, Federica
Modern technologies for the recycling of agro.food industry by products into new commodities 1-gen-1999 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Effect of preharvest calcium treatments on decay and on biochemical changes of table grape during storage 1-gen-1999 Miceli, Antonio; Ippolito, A; Nigro, F.
Antioxidant Activity of the wine and beneficial effects on human health. An Evaluation of the Apulian DOC red and white wines 1-gen-1999 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Healthy food and environmentally friendly processes in the modern agroindustrial system 1-gen-2000 De Leo, P.; Miceli, Antonio; DE LEO, Federica
Processi a membrana nell'agro-industria. Il riciclaggio delle acque di vegetazione 1-gen-2000 Miceli, Antonio; DE LEO, Federica; Massari, Stefania; De Leo, P.
Pretrattamento dei tessuti di carote e valutazione dei caroteni e dei polisaccaridi non amidacei nella preparazione di succhi e/o farine per integratori alimentari 1-gen-2000 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Mostrati risultati da 1 a 20 di 144
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile